Ersağ Üye


Ersağ Temizlik ve Kozmeti Ürünleri firmasına üye olarak, birçok yönden kazanabilirsiniz. Bunun için öncelikle Ersağ Üyesi olmanız gerekmektedir.
Sistem, referans numarası alarak üye olmanıza izin verir. Yani; Ersağ üye olmak istiyorum diyen herkes, bir başka üyenin ''Ersağ Üye No'' su ile sisteme kaydolabilir. Siz de bizim üye numaramızı(572373) referans olarak yazabilirsiniz. Bizim referans numaramız ile Ersağ'a kaydolmanız, size herhangi bir şey kaybettirmez. Biz bir üye kaydettirmiş olmaktan dolayı kazanırız. Ancak aynı yollar sizin için de açıktır. Yani sizin referans nonuz ile sisteme kaydolan kişiden de siz kazanırsınız.

Ersağ üyelik sisteminde kaybetmek yoktur, Ersağ üyeleri her zaman kazanır. Çalışırsanız kazanırsınız, çalışmazsanız kaybetmezsiniz. Ersağ üyelik ücreti de almaz. Her Ersağ üyesi, firmanın hem müşterisi, hem de satış ortağıdır.(Ersağ Affiliate).

Ersağ üyelik girişi için Ersağ.com.tr sitesinde sağ üst köşedeki ''Ben Yeni Üyeyim'' kısmına tıklayın. İlk önce Ersağ Üyelik Şartları karşınıza çıkacak. O kısmı okuyup, onayladıktan sonra devam tuşu ile sonraki sayfaya geçin. Ersağ üyelik formunu doldurunca siz de Ersağ'a online üye olmuş olursunuz.

Ersağ üyelik hiç zor değidir aslında. Ama zorlananlar için biz blogumuza resimli bir anlatım ekledik, buradan inceleyebilirsiniz.

''Ersağ üye ol''duktan sonra tekrar Ersağ üye giriş sayfasına gidiyorsunuz. ''Ersağ üyelik bilgilerim'' den bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz. Aklınıza gelen soruları Ersağ.com.tr adresindeki Ersağ üye yorumları kısmından öğrenebilirsiniz. Cevabını yine de bulamazsanız, bizimle mail aracılığı ile irtibata geçebilirsiniz. Prensip gereği telefon vermiyoruz. Mail üzerinden bize Ersağ üye girişi, Ersağ ürünleri ve hatta Ersağ üyelik iptali gibi her konuda bilgi alabilirsiniz.